Svenska webbhotell

Home » Webbhotellsbloggen » Svenska webbhotell

Svenska webbhotell för 2021 ser ut att kunna bjuda på en hel del nykomlingar. Samtidigt som de redan etablerade webbhotellen ser ut att öka i popularitet. Man kan minst sagt säga att 2020 var ett speciellt år då många tvingades jobba hemifrån. Vi kunde se en tydlig trend att jobba online med exempelvis hemsidor och annan online verksamhet. Och överlag de senaste åren kan vi se att jobb hemifrån har blivit mer och mer populärt. Det finns många anledningar till att människor väljer att jobba hemifrån. Exempelvis att det är bekvämt att vara hemma, att vara sin egen chef, att kunna styra sina arbetstider mer och att välja mer vad man vill jobba med.

Jämför svenska webbhotell

Ett av de populäraste projekten som det arbetas med online är att skapa och driva hemsidor. Vi ser både företag men även många privatpersoner som väljer att driva hemsidor för sina webbshoppar och rörelser som gör sig bra online. Att skaffa en hemsida är idag väldigt enkelt och man behöver inte direkt någon tidigare erfarenhet så som kodning eller programmering som det var förr. Det man dock behöver är ett webbhotell för att kunna ha en egen hemsida.

Det finns en mängd svenska webbhotell som alla tävlar om att få mest kunder, erbjuda de lägsta priserna och den bästa servicen. Därför kan det vara lite knepigt att för dig som kund hitta det bästa webbhotellet som faktiskt passar dig bäst. Vi på Svenskawebbhotell.nu vill göra det lite enklare för dig att hitta rätt webbhotell. Just därför så jämför och recenserar vi alla populära svenska webbhotell för att du ska få ett hum om vad de kan erbjuda dig som kund och till vilka priser. Klicka på knappen nedan för att komma till vår lista med alla svenska webbhotell för att hitta det rätta för dig. Det man dock behöver är ett webbhotell.

Bästa webbhotell

Bästa webbhotell? vad är det? Att säga vilket webbhotell som är det bästa är svårt, nästintill omöjligt. Anledningen är att det webbhotellet som är bäst för en personer är troligtvis inte bäst för en annan. Sedan finns det självklart webbhotell som ofta ligger högt i topp som har funnits på marknaden länge och är väletablerade. Några exempel på webbhotell som är bland de populäraste bland svenska kunder är Loopia, One.com, Inleed Webbhotell och Miss Hosting. Av dessa webbhotell är Loopia och One.com de äldre, medans Inleed webbhotell och Miss hosting är nyare aktörer på marknaden.

Varför Inleed och Miss Hosting är nästan lika populära men på betydligt kortare tid beror främst på att de erbjuder ett väldigt tidsenligt koncept och de håller väldigt låga priser. De har faktiskt bland de lägsta priserna på marknaden. De erbjuder webbhotellspaket från så lite som 9kr/månad, vilket är extremt billigt med tanke på vad man faktiskt får. Loopia och One.com är stabila leverantörer av webbhotell, VPS, webbmail och andra tjänster. De har alltid har alltid hållit en bra service till sina kunder i väldigt många år. Den största skillnaden är priset, då det är avsevärt högre hos de äldre leverantörerna.

Svenska webbhotell

Vad bör du räkna med hos ett svenskt webbhotell?

Det finns vissa saker du kan räkna med när du väljer ett svenskt webbhotell. Ett webbhotell är så mycket mer än bara en hemsida. Självklart spelar dock priset roll när det kommer till vilka verktyg och funktioner som ingår. Men man kan säga att som bas är det ett par saker du alltid bör kunna räkna med när du gör ditt val av webbhotell. I listan nedan punktar vi ut några saker du kan ha i åtanke när du gör ditt val.

  • Att ett hemsideprogram ingår
  • Att E-postadresser ingår
  • En resonabel mängd webbutrymme
  • Att webbhotellet tar backup på din hemsida regelbundet
  • Tvåfaktorautentisering för att hålla ditt konto säkert
  • Professionell support alla dagar i veckan

Ovanstående saker ska du som kund alltid kunna räkna med oavsett vilket webbhotell du väljer. Dessa saker bör ses som en grund för ett bra webbhotell som ger sina kunder den service de förtjänar. Det finns självklart mycket mer och mer avancerade verktyg man kan komplettera med också. Dessa kostar då oftast mer och kräver en uppgradering av ditt webbhotellspaket. Hur mycket det kostar och vad som ingår, samt priser för registrering av domäner kan du läsa mer om här. När du gör ditt val av ett svenskt webbhotell bör främst tänka på vad du är i behov av. Som t.ex hur många hemsidor du ska ha, hur mycket e-postutrymme du vill ha om du har tänkt använda leverantörens webbmail och vad ditt syfte med ditt projekt är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inläggen