Miss Hosting
5.0

Miss Hosting

Webbhotellpaket Från 9kr/Månad
Home » Miss Hosting
Fördelar
  • Många valmöjligheter
  • Väldigt bra priser
  • Ett av de mest pålitliga webbhotellen
  • Gratis hemsideprogram ingår i alla paket
  • Obegränsat antal e-postadresser
Nackdelar
  • Begränsat med servrar i Sydamerika
  • C-panel kan upplevas krångligt till en början

Miss Hosting

Miss Hosting som är en del av Miss Group grundades 2014 och är ett Internationellt Webbhotell som nu erbjuder den svenska marknaden en rad väldigt bra Hosting relaterade tjänster till förmånliga priser som Webbhotell, Domänregistrering, Domänauktion, VPS, Dedikerad server, e-post, hosting, SSL, Seo-verktyg och Webbsäkerhet. De är även ICANN-ackrediterad domännamnregistrar via NameISP vilket såklart är mycket bra.

Miss group har sitt huvudkontor i Manchester, England samt kontor i Sverige, USA, Bulgarien, Mexiko & Indien. Så Miss Hosting inriktar sig mot en stor del av världen med sina tjänster.

Miss Hosting erbjuder fyra olika paket där antalet hemsidor som ingår samt olika SEO funktioner, hosting och verktyg är det som mest skiljer dom åt. I listan nedan kan du se priserna och lite info om de olika paketen.

Webbhotell Miss Hosting

Miss Hostings Basic paket: 1 hemsida, 1GB lagringsutrymme – 9 kr/mån

Det minsta paketet som erbjuds hos Miss Hosting passar bra för privatpersoner eller småföretagare med en eller enstaka hemsidor som inte kräver så mycket lagringsutrymme. Självklart ingår alla basic SEO funktioner och olika verktyg även här.

Miss Hostings Professional paket: 10 hemsidor, 250GB lagringsutrymme – 19 kr/mån

Det andra paketet som Miss Hosting erbjuder är professional. Det lämpar sig bra för mindre eller medelstora företag eller webbyråer som vill ha ett par hemsidor som kanske kräver lite mer lagringsutrymme och innehåller mer content. För endast 19kr per månad får man upp till 10 hemsidor med totalt 250GB lagringsutrymme.

Miss Hostings Ultimate paket: Obegränsat antal hemsidor, obegränsat lagringsutrymme – 29 kr/mån

Ultimate är Miss Hostings paket för de stora företagen eller webbyråerna som har ett stort antal hemsidor och planerar att expandera. Här ingår obegränsat antal domäner och obegränsat utrymme, alla avancerade SEO funktioner och verktyg ingår såklart också. Allt detta för endast 29kr/månad.

Ultimate Plus: Obegränsat antal hemsidor, obegränsat lagringsutrymme, gratis SSL och SEO verktyg – 399 kr/mån

Ultimate Plus är som Ultimate men med ytterligare funktioner och verktyg som SEO verktyg, gratis SSL certifikat, one click installer, obegränsat med trafik och flera tilläggsfunktioner. Perfekt för stora företag och webbyråer.

Några Fördelar med webbhotellet

Ett stort plus med Miss Hosting webbhotell är att oavsett om du är ute efter Webbhotell, Domännamn, VPS, Dedikerade servrar, SSL certifikat, Seo-verktyg, Webbsäkerhet, e-post eller en ny hemsida så finns allt under samma tak när du beställer ett webbhotellpaket från Miss Hosting. De är även väldigt populära för sin upptid som ligger på 99,9%. Upptiden är den tid som servrarna ligger uppe. Enkelt förklarat så är ett webbhotell med hög upptid väldigt pålitligt. Utöver detta så har de även 24/7 övervakning och skydd mot DDOS attacker och hacking. Vi kan inte annat än att ge dem ett 5-stjärnigt betyg! Du kan läsa mer om företaget här.

Miss Hosting

Support hos Miss Hosting

Som kund hos Misshosting webbhotell kan du förvänta dig den bästa supporten enligt oss. Misshosting erbjuder flera support alternativ till sina kunder via telefon, livechatt och e-post. Deras support via mail är förvånansvärt snabb, du får oftast svar inom 1-2 timmar. Speciellt bland nya kunder som kanske inte har haft några hemsidor eller liknande tjänster tidigare. De kanske vill ha lite extra hjälp att komma igång och snabb support är detta extra uppskattat.

Misshosting är ett billigt webbhotell på den svenska marknaden så är det ur deras eget perspektiv extra viktigt att ha en snabb support. Det kan i sin tur leda till att många privatpersoner på svenska marknaden som aldrig haft en hemsida tidigare väljer ett webbhotell som Misshosting. Det är just av den anledningen som de erbjuder riktigt bra och snabb support till sina kunder. Precis som ett bra och billigt webbhotell bör göra.

Vad ingår hos Miss Hosting

Paketen för webbhotell Miss Hosting är generösa med vad de erbjuder. Hos Miss Hosting ingår 512 MB i det minsta paketet. I de större paketen erbjuder de obegränsat med domäner, mer trafik till din hemsida, sitebuilder och andra tjänster. Administration av kontrollpanelen hos Miss Hosting sker vi det lättanvända och populära Cpanel.

Webbhotell palketen hos Miss Hosting är väl anpassade om man vill använda sig av exempelvis WordPress eller Woocommerce istället för sitebuilder. Även i basic pakete hos Miss Hosting så ingår självklart support via e-post, telefon och livechatt.

Miss Hosting

Obegränsad trafik hos Misshosting

När det kommer till obegränsat med trafik eller obegränsat med domäner så finns detta som val för kund hos de flesta bra webbhotell. Även detta webbhotell erbjuder det. Miss Hosting erbjuder tre olika webbhotell planer där obegränsad trafik ingår. Att kunna ha obegränsat med trafik till sin hemsida öppnar upp för stora möjligheter när det kommer till exponering. En kund hos ett webbhotell som begränsar trafiken kommer troligen inte att vara lika nöjd med sitt webbhotell.

Då Miss Hosting är ett bra webbhotell på många plan så ser det självklart till att deras tjänster håller bästa standard och får bra omdöme från sina kunder. Även när det gäller supporten kommer de in startk och visar på en utmärkt och kunnig support som finns till för alla deras kunder, precis som ett webbhotell ska fungera.

Deras webbhotell planer skiljer sig när det kommer till tjänsterna som ingår men man måste ge ett riktigt bra omdöme. De kan erbjuda obegränsat med trafik i nästan alla paket, utmärkt kund support och sitebuilder i alla webbhotell paket. Detta gör att de nästan överallt får väldigt bra recensioner och omdöme på marknaden.

Andra saker som de erbjuder är VPS, dedikerad server, hosting, verktyg för din hemsida, ssl och mycket mer. Om du inte varit kund på Miss Hosting tidigare men funderar på att prova det. Då kan vi rekommendera dem varmt som första webbhotell. För nybörjare kan vi även passa på att rekommendera ett av de tre olika paketen där sitebuilder ingår.

MissHosting webmail

I skrivande stund så erbjuder Miss Hosting såklart även e-postkonton och webmail. Som kund får du flera e-postkonton du kan använda. I MissHosting webmail finns de vanligaste funktionerna som vanligtvis en webmail har, som exempelvis mappar, filtrering, skräppostfilter, adressbok och viruskontroll. MissHosting webmail finns som gratis tjänst i alla deras paket, även basic. Genom att använda deras webmail får du som kund möjlighet till flera e-postkonton dom du kan ge ett professional namn så att du eller dit företag verkar mer professional. MissHosting webmail kostar inget extra per månad, och du har självklart tillgång till support dygnet runt som kund. Genom supporten kan du som kund få hjälp med problem som rör din webmail likväl som ditt webbhotell.

Miss Hosting webbmail

Just nu får du 80% rabatt på Miss Hosting första året när du tecknar webbhotell eller skaffar webmail.

Webbhotellpaket från 9kr/månad
Miss Hosting är ett bra val för den som vill ha ett väldigt pålitligt webbhotell med många olika valmöjligheter.
5.0
Pålitlighet
5.0
Användarvänlighet
5.0
Priser
5.0
Kundservice
5.0 Helhetsbetyg

One Reply to “Miss Hosting”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *