Stablehost
4.8

Stablehost

Webbhotellpaket Från 19kr/Månad
Home » Stablehost
Fördelar
  • Billiga paketlösningar för såväl nybörjare som proffs
  • Väldigt användarvänligt
  • Obegränsat diskutrymme i alla paket
  • Svensk support 24/7
Nackdelar
  • Spamfilter ingår inte i det minsta paketet
  • VIP support endast för platinum kunder

Stablehost Webbhotell

Stablehost är ett populärt val av webbhotell bland svenska kunder som arbetar med hemsidor eller har det som en hobby. Främst med anledning av deras användarvänliga verktyg och många val av webbhotellspaket. Stablehost använder Cpanel vilket gör det väldigt enkelt för dig som kund att lägga till domäner, skapa e-postadresser och e-postkonton. Utöver detta erbjuder de även obegränsat med trafik, servrar med väldig hög kvalité och anpassade installationer av PHP, Litespeed och MySQL som gör att din webbplats laddas blixtsnabbt oavsett hur många besökare du har.

Stablehost Webbhotellspaket

Hos Stablehost kan du välja mellan 3 olika paket när du beställer webbhotell. Det som främst skiljer paketen åt är priset, vad som är inkluderat, antal hemsidor och verktyg. I listan nedan kan du se mer information över de olika paketen för webbhotell som Stablehost erbjuder.

Stablehost

Stablehost Starter – 19,50kr/månad

För dig som ska börja med din första hemsida, eller om du bara har en hemsida så passar detta paket perfekt. I detta paket från Stablehost ingår obegränsat med trafik och diskutrymme vilket ger dig obegränsat med möjligheter när du vill skapa och driva din hemsida. Självklart så har du även tillgång till support 24/7 som hjälper dig med evenetuella problem. Det som dock inte ingår i paketet är reparation av din hemsida om den skulle bli hackad samt Halon Spamfilter som skyddar din hemsida mot spam, detta ingår endast i de större paketen.

Stablehost Pro – 44,50/månad

I Stablehost pro paket ingår obegränsat med diskutrymme och även obegränsat antal hemsidor till skillnad från starter paketet där endast en hemsida ingår. Detta paket lämpar sig väl för mindre företag eller webbyråer som har fler än en hemsida att hantera. Felsökning av skript och support 24/7 ingår självklart.

Platinum – 299kr/månad

Leverantörens största paket är platinum paketet. Detta paket är perfekt för de stora företagen och webbyråer med stort antal hemsidor som ska drivas och skötas. I detta paket ingår allt från obegränsat antal hemsidor till obegränsat diskutrymme. I platinum paketet ingår även felsökning av skript, reparation av hackade hemsidor samt Halon Spamfilter och DDosS skydd. Detta gör alla dina hemsidor väldigt säkra för både dig och dina besökare. Stablehost platinum paketet är det självklara valet för de med en stor portfölj av hemsidor med höga krav på webbhotell.

Fördelar med Stablehost

Även om Stablehost inte är det mest använda webbhotellet bland svenska kunder så finns det en del fördelar med det. Det första som vi på Svenskawebbhotell anser är bra med Stablehost webbhotell är att det redan i den minsta paketet ingår obegränsat med trafik och diskutrymme så du inte behöver känna några som helst begränsningar när det kommer till vilka möjligheter du har att expandera.

När det kommer till servrarna hos Stablehost så håller de hög kvalitet genom sina SSD-diskar på 96 GB ram och dubbla preocessorer. Utöver det så erbjuder de också en-klicks-installation av både WordPress, Joomla och Magento så du snabbt och enkelt kan komma igång med din hemsida.

Kundservice

Stablehost support

När det kommer till supporten så sticker detta webbhotell ut en del bland sina konkurrenter. Stablehost erbjuder till att börja med support via livechatt 24/7 alla dagar i veckan där teknikern är redo att hjälpa dig med alla problem som rör ditt webbhotell, webbmail, domäner och andra tekniska problem. Det finns även en bra kunskapsbas på deras hemsida där du ofta kan hitta svar på dina frågor.

Utöver deras fenomenala livechatt kan du också kontakt dem via e-post på support@stablehost.com, du får oftast svar inom ett par timmar.

Vad ingår hos Stablehost

Ovan på denna sida presenterade vi de olika paketen som finns att välja på när du blir kund hos Stablehost. Beroende på vilket paket du väljer så är det lite olika saker som ingår. Något som du alltid kan räkna med hos detta webbhotell är att obegränsat med trafik och lagringsutrymme alltid ingår för alla kunder.

I deras största paket så ingår en mängd funktioner och verktyg som ger dig alla möjligheter att skapa precis det du vill och samtidigt kunna känna dig säker mot hackers och andra attacker. Stablehost erbjuder Halon Spamfilter och DDosS skydd som verktyg för din hemsida vilket vi på Svenskawebbhotell tycker är att ta det ett steg längre än många andra webbhotell. Självklart har du alltid tillgång till deras en-klicks-installation så du snabbt och enkelt kan komma igång med din hemsida.

Dedikerad server hos Stablehost

Dedikerad server

Att skaffa en dedikerad server är något som har blivit mer och mer populärt med åren. Dels för att du fåt en helt egen server som du inte behöver dela med någon annan, men också för att din sida kommer att ladda snabbare då du slipper dela server med andra kunder. Stablehost erbjuder dedikerad server i tre olika storlekar.

Nedan kan du se vilka olika serverpaket webbhotellet erbjuder samt priser och vad som ingår i respektive paket.

Webbhotellpaket från 19kr/månad
Stablehost är ett populärt webbhotell i Sverige med många val som passar såväl nybörjare som experter!
5.0
Pålitlighet
5.0
Användarvänlighet
5.0
Priser
4.0
Kundservice
4.8 Helhetsbetyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *