Bästa webbhotell för 2022

Home » Webbhotellsbloggen » Bästa webbhotell för 2022

Skaffa bästa webbhotell för dig eller ditt företag

Bästa webbhotell för 2022?. När man letar det bästa webbhotellet så finns det en del saker som man bör ha i åtanke. Alla har vi olika behov och budget för våra inköp. Om man se till webbhotell så finns det en mängd olika leverantörer i många olika prisklasser, alla med olika stort utbud av tjänster som vps, dedikerad server, vpn och annat.

Det man bör ta reda på först är vilka behov man faktiskt har och vad man vill ha ut av sitt webbhotell. Att säga på rak arm vilket som är Sveriges bästa webbhotell är inte lätt. På den svenska marknaden finns det många alternativ att välja på och du bör skaffa ett webbhotell som passar dina behov och är i din prisklass.

Om du exempelvis endast har som avsikt att ha en hemsida så kanske du inte behöver ett webbhotell med lika stor kapacitet som om du har en stor portfölj med hemsidor som du driver.

Vilket webbhotell ska jag välja?

Bästa webbhotell för 2021

Att välja webbhotell är inte alltid det enklaste när man letar efter de bästa webbhotellen. Mycket beror på vad du är i behov av och hur mycket pengar du vill lägga ner på ditt webbhotell. Men om man vill vara säker på att välja rätt webbhotell för sina behov så är det ett par saker som man bör ha i åtanke.

Nedan har vi listat ett par saker som är bra att tänka på och som kan hjälpa dig i ditt val av webbhotell.

  • Webbhotellets pris
  • Vad som ingår
  • Vilka paket man kan välja mellan
  • Erbjuds pengarna tillbaka garanti?
  • Har de erbjudanden som gratis första året?
  • Hur mycket lagringsutrymme ingår?
  • Om du är i behov av dedikerad server
  • Ingår gratis SSL certifikat?
  • Finns det one click installer för WordPress?
  • Hur många e-postadresser ingår?

Detta är några saker som är bra att tänka på när du ska göra ditt val av webbhotell. Att säga vilket webbhotell som är bäst är i princip omöjligt då allas behov ser olika ut. Men att tänka på ovan nämnda saker kan ge dig en hänvisning och förhoppningsvis göra dit val lite enklare.

Topp 3 bästa webbhotell för 2022

Här kan du se de tre webbhotellen som är ansedda som de bästa. Alla har vunnit bäst i test minst en gång och är väldigt populära på den svenska marknaden.

Bästa webbhotell för 2021
Miss Hosting är ett av Sveriges mest populära webbhotell som erbjuder hosting och webbhotell från endast 9kr/månad.
Bästa webbhotell för 2021
Egensajt är ett nyare webbhotell som blivit populärt med anledning av sin grymma service och hur lätt det är att använda, även för nybörjare.
FS Data
FS Data är ett webbhotell som har funnits en längre tid på den svenska marknaden. Det perfekta valet av webbhotell för dig som kräver lite mer.

Bästa webbhotell för WordPress

WordPress är något som är extremt populärt just nu för de som bygger eller driver hemsidor. Anledningen är att det är ett väldigt enkelt verktyg att använda sig som också är lätt att sköta i längden.

I princip alla webbhotell har stöd för WordPress installationer. En del webbhotell har också något som kallas för one-click-installer som innebär att du kan installera WordPress på din domän snabbt och enkelt med endast ett klick.

Nedan kan du se de webbhotell vi rekommenderar när det kommer till WordPress hemsidor och som har one-click-installer tillgängligt. Dessa är också de mest populära webbhotellen på den svenska marknaden.

Miss Hosting

Miss Hosting

Miss Hosting bildades 2014 och är ett av Sveriges billigaste webbhotell. Från endast 9kr per månad kan du få ett webbhotellspaket hos dem. Här får du tillgång till att ha dina hemsidor, webbmail samt ingår gratis SSL-certifikat.

Miss Hosting erbjuder en klicks installation av WordPress vilket gör det till det perfekta valet av webbhotell för dig som vill ha en organiserad mail och sysslat med hemsidor.

Framförallt är det ett billigt webbhotell där man får mycket för pengarna.

Inleed Webbhotell

Inleed Webbhotell

Ett annat bra webbhotell för WordPress är Inleed Webbhotell som ett av Sveriges mest populära. Inleed erbjuder webbhotellspaket från 19kr per månad och passar både företag och privatpersoner.

Du kan även skaffa domännamn direkt från ditt konto hos Inleed. Även här finns såklart den enkla installationen av WordPress.

Med ett simpelt knapptryck så har du installerat WordPress på din sajt och du kan komma igång med din hemsida direkt vilket är väldigt bra när du inte vill vänta.

One.com

One.com

One.com är kanske ett av de mer kända svenska webbhotell som finns. Hos One.com kan du skaffa webbhotell för endast 19kr per månad och du kan räkna med en stabil hosting.

Webbhotellet används av såväl privatpersoner och företag och har funnits sedan 2002 vilket säger en hel del om dem. Hos One hittar du garanterat ett paket som passar dig, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *