Jämför webbhotell

Home » Webbhotellsbloggen » Jämför webbhotell

Jämför de bästa webbhotellen för 2022

Jämför webbhotell både för din och din ekonomis skull. Att jämföra för att hitta det bästa webbhotellet som passar dina krav ökar chansen drastiskt för att du ska bli nöjd med ditt val av webbhotell.

När det kommer till svenska webbhotell så har vi bra koll på vilka som är bra och vilka som inte är lika bra. Men det spelar också stor roll vilka krav du har. Om du är en privatperson eller ett mindre företag så behöver du kanske inte lika stort webbhotellsutrymme som om du är ett stort företag eller en byrå.

Att hitta ett webbhotell som passar dig och gör det lätt för dig att komma igång är vårt syfte med denna sajt. Att säga vilket som är Sveriges bästa webbhotell är inte enkelt, men i listan ovan kan du vilka vi rekommenderar.

Vi baserar alla våra rekommendationer utifrån pris, villkor, vad som ingår och support.

Att tänka på när du jämför webbhotell

Jämför webbhotell

När du ska jämför webbhotell så finns det ett par saker som är bra att tänka på för att hitta just det som passar dig.

Då det finns en mängd olika webbhotell i olika prisklasser så gäller det att veta vad man är ute efter. Nedan så har vi listat ett par saker som är bra att ha i åtanke.

  • Hur mycket lagringsutrymme ingår?
  • Ingår gratis SSL?
  • Hur mycket kostar webbhotellet per månad?
  • Hur många GB trafik är inkluderat?
  • Antal e-postadresser som ingår
  • Obegränsat antal domäner?
  • WordPress one-click installation?

Dessa saker kan skilja sig åt ganska mycket hos olika webbhotell, därför är det bra att du jämför alla aktörer i vår lista ovan. Du hittar vår fullständiga lista över svenska webbhotell här.

Sveriges bästa webbhotell?

Att säga vilket som är det bästa webbhotellet i Sverige är svårt, i princip omöjligt. Det finns många saker som är avgörande om man ska utse ett webbhotell som är absolut bäst.

Det beror på anledningar som hur mycket webbhotellet kostar per månad och vilka funktioner som ingår. Hur snabba laddtider det är och mycket annat bör också räknas in. Sedan handlar det mycket om personliga preferenser, vad man ska ha webbhotellet till.

Men det finns såklart svenska webbhotell som är bättre än andra. Några webbhotell som alltid ligger i toppen när man jämför webbhotell är Miss Hosting, Inleed Webbhotell och Oderland. Dessa aktörer har gång på gång visat att de är värdiga att ligga högst upp i listan.

Miss hosting är speciellt ett väldigt populärt val bland svenska kunder idag, tack vare deras låga månadskostnad på endas 19kr/mån så blir det ofta ett självklart val för mindre företag och privatpersoner.

Gratis SSL och andra funktioner

När det kommer till saker som ingår så är det också en viktig aspekt när du gör ditt val av webbhotell. Ofta ingår exempelvis gratis SSL-certifikat som såklart är positivt för dig som kund

Andra saker som ofta ingår hos de flesta webbhotell, men inte alltid är inkluderat i priset är webbmail, flera domäner och WordPress en klicks installation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *