Simply webbhotell och domäner

Home » Webbhotellsbloggen » Simply webbhotell och domäner

Simply, eller Simply.com, är ett välrenommerat teknikföretag som erbjuder tjänster inom webbhotell och domänregistrering. Företaget startade sin verksamhet för snart två decennier sedan, och har sedan dess byggt ett starkt rykte om att leverera pålitliga och kostnadseffektiva lösningar.

Simply webbhotell

Webbhotelltjänsten från Simply är känd för sin enastående drifttid och robusta lagringskapacitet. En av de främsta fördelarna med Simply är deras garanti för en drifttid på 99,9%. Denna otroliga tillgänglighet innebär att kundens webbplatser i stort sett alltid är tillgängliga, vilket är en vital komponent för företag vars verksamhet är beroende av deras online-närvaro.

När det kommer till lagringskapacitet, utmärker sig Simply genom att erbjuda generösa lagringsplaner som kan skalas upp för att möta kundernas växande behov. Dessa flexibla lösningar ger en optimal balans mellan pris och prestanda. Med Simply.com kan kunderna välja rätt lagringskapacitet för deras specifika behov, vilket ger dem full kontroll över deras webbresurser.

Domäntjänster hos Simply

Utöver webbhotelltjänster erbjuder Simply också ett brett utbud av domäntjänster. Företaget underlättar processen för registrering, överföring och förnyelse av domännamn, och ger sina kunder möjlighet att genomföra dessa uppgifter med minimal ansträngning.

Dessutom erbjuder Simply privat domänregistrering, vilket innebär att kundens personliga information skyddas, ett initiativ som bekräftar företagets engagemang för kundens säkerhet och integritet.

Paket och planer

Totalt sett erbjuder Simply fem paket beroende på vad man som kund är i behov av. Den minsta planen, som enbart gäller för förflyttning av domäner, support, DNS-support och konfiguration (inklusive fler tekniska aspekter) är gratis.

För de resterande fyra, som inkluderar funktionen för webbhotell med utrymme, e-postkonton (och webbmail), minne samt nästintill alla tekniska delar som krävs, startar priset på 60 kronor i månader. Därefter ökar priset successivt beroende på lagringsutrymme, antalet CPU-kärnor och minne. Simplys största paket kostar i dagsläget 250 kronor i månaden och inkluderar då alla möjliga teknikaliteter och finesser.

För den som startar upp sitt webbhotell via Simply, får även tillgång till e-handelsplugin WooCommerce. Då samtliga paket kommer med SSL-certifikat, är det även möjligt att säkra upp webbplatsen och e-shoppen för att erbjuda kunder en säker plattform att handla på online. Dessutom görs dagliga säkerhetskopior och webbplatsen, ifall olyckan väl skulle vara framme. 

Kundsupport

Kundsupport är en annan kritisk komponent i Simplys tjänsteerbjudande. Med ett team som är tillgängligt, via telefon, e-post och livechatt, visar Simply sin dedikation till kundnöjdhet. Deras supportteam består av experter som är djupt kunniga om företagets tjänster och kan ge snabb och effektiv hjälp vid behov.

De erbjuder även artiklar som berör vanliga frågor från kunder, för att smidigt kan hitta svar utifall kundsupporten inte är tillgänglig. Artiklarna är uppdelade i olika kategorier, beroende på problem, och ger enkla förklaringar till hur dessa kan lösas. Detta oavsett om det rör sig om generella frågor till mer komplicerade om webbmail, FTP, domäner och DNS.

Att tänka på vid användning av Simply

Trots alla de framstående fördelarna med Simply.com, finns det några överväganden som potentiella kunder bör vara medvetna om. Även om Simply erbjuder en mängd olika planer och för webbhotell och domäner, kan det ibland vara utmanande för personer utan teknisk bakgrund att helt förstå skillnaderna mellan varje plan.

Dessutom, även om företaget har en bra kundsupport och en stor katalog av artiklar, kan användare som befinner sig i olika tidszoner stöta på vissa begränsningar med tanke på svarstider.

Slutord

För att summera, Simply är ett företag som ger sina kunder tillgång till ett brett spektrum av webbhotelltjänster och domäntjänster. Med sin enastående drifttid, robusta lagringskapacitet och breda utbud av domäntjänster, sätter företaget en hög standard inom branschen.

Dessutom finns hjälp nära till hands i form av kundsupport och artiklar, för att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Trots vissa utmaningar, som potentiella svårigheter för icke-tekniska individer att navigera bland deras tjänster och eventuella tidszonsbegränsningar, fortsätter Simply att vara ett pålitligt val för de som söker högkvalitativa webbhotell- och domäntjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *